Reserveer

Reserveer uw eigen bootje / sloep via deze website en ontvang een activeringscode.

Start de sloep

In de sloep belt u met ons gratis servicenummer. Met de activerings- code kunt u de boot starten.

Vaar zelf!

Vaar zelf, 100% elektrisch met de boot, door de grachten van Amsterdam, Leiden en Utrecht met uw vrienden of collega’s.

Vaar in Haarlem!

Vaar in Haarlem!

Huur nu ook Sloepdelen sloepen in Haarlem. Vanaf 5 september liggen onze boten aan de Schotersingel 2, vlakbij het station. Vaar lekker door Haarlem of richting de plas "Mooie Nel"

Verken de sloep

Rol over de bolletjes
om het onderdeel te bekijken
 
De Gashendel

De Gashendel

Deze joystick dient als een gashendel waarmee u de sloep vooruit en achteruit kunt bewegen. U kunt er ook mee controleren hoe hard of zacht u gaat.
 
De Helmstok

De Helmstok

Met de helmstok kunt u de sloep naar links en rechts sturen.
 
Opbergvak

Opbergvak

Hier vindt u voldoende ruimte om uw spullen droog op te bergen.
 
De schroef

De schroef

Aan de schroef bevindt zich de zakkensnijder. Indien er een zak in de schroef zit, kunt u de sloep vol in zijn achteruit zetten. De zakkensnijder wordt dan geactiveerd
 
De stekker

De stekker

Trek de stekker uit het stopcontact op de steiger voordat u wegvaart. U kunt het snoer inrollen door er een korte ruk aan te geven.
 
De verlichting

De verlichting

De verlichting gaat direct aan als u de sloep start. Op de boeg van de sloep zit extra verlichting zodat u in het donker goed te zien bent.
 
De zelflozer

De zelflozer

Zorg ervoor dat de zelflozer in de bodem van de sloep goed dicht zit voor u gaat varen. Dit kunt u doen door de plug erin te stoppen en vervolgens de hendel van de plug een kwartslag richting de bodem te draaien zodat hij gelijk met de bodem komt te staan.
Video impressie

Video impressie

Boot huren: in het kort

Bij Sloepdelen kunt u heel eenvoudig online een boot huren in Amsterdam, Haarlem, Utrecht & Leiden en zelf het water op gaan. Het is mogelijk om los een bootje / sloep te huren, maar u kunt er ook voor kiezen om gratis-lid te worden. Als lid kunt u profiteren van interessante aanbiedingen en als premium-lid kunt u zelfs profiteren van extra voordelige tarieven voor de huur van een sloep. Ook voor evenementen kunt u een bootje / sloep reserveren. De sloepen zijn zeer gemakkelijk te besturen en varen op elektriciteit. Ze zijn daardoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook heel stil. Het streven van Sloepdelen is om het beste sloepverhuur bedrijf van Nederland te worden. Ons doel is om op korte termijn de bootverhuur uit te breiden naar meerdere steden in het land.

Personalia

Uw reactie

Versturen
Loading...
loading...