Vaar zelf door Amsterdam

Nu reserveren
Home Locaties Amsterdam

Sloep huren in Amsterdam

Huur een sloep en ervaar Amsterdam op unieke wijze. Vaar zelf met een boot door de Amsterdamse grachten en geniet van de vrijheid en het schitterende uitzicht. Bij Sloepdelen is een boot huren heel makkelijk en zo geregeld.

  • Online botenverhuur, makkelijk reserveren
  • € 60,- per uur, leden hebben tot 50% korting
  • Elektrische sloep kan 14 uur non-stop varen
  • Luxe boot, geschikt voor 12 personen
  • Geen vaarbewijs nodig voor de sloep
  • Boot kan geactiveerd worden met je mobiel
  • Minimale vaarduur is 2 uur
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Locatie bootverhuur in centrum

Een boot huren bij Sloepdelen is zo geregeld

Heel eenvoudig huur je een sloep bij Sloepdelen in Amsterdam. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een fluistersloep gereserveerd en ben je met je vrienden onderweg.

reserveer sloep / boat

Reserveer Online

Via deze website boek je eenvoudig de boot voor een tocht over de grachten.

start sloep / boat

De sloep starten

Na je reservering ontvang je een activatiecode waarmee je het sloepje eenvoudig kan starten.

Sloep / Boat varen

Gaan varen!

Vaar zelf, met je collega’s of vrienden, door de binnenstad van Amsterdam.

Tarieven in Amsterdam

Geen lid
Uurtarief
Nu reserveren
€ 60,00 + € 150,00 borg
Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Meer info
€ 30,00
€ 40,00

Ontdek de sloep

Geef 'm een draai!

Geef 'm een draai!

Leuke routes in Amsterdam

Varen door de Amsterdamse grachten is een leuke manier om de hoofdstad van Nederland te verkennen. De stad is ingericht op toerisme vanaf het water, het is dan ook gemakkelijk om de hele stad op uw eigen houtje via de grachten te verkennen. Voor de mensen die liever niet verdwaald raken hebben we een aantal leuke vaarroutes uitgewerkt.

Grachtenroute

Deze prachtige route over de grachten van Amsterdam in het centrum van de hoofdstad. Je ziet de grachtenpanden en vaart tussen tal van andere sloepen en rondvaartboten, een bijzondere ervaring. De binnenstad van Amsterdam is zonder twijfel vanaf de grachten op zijn mooist!

Plantageroute

Vaar door het groenste stadsdeel van Amsterdam. In dit deel van de stad hangt een zeer unieke sfeer en er zijn tal van bezienswaardigheden. Met de boot zal je via deze route langs de achterzijde van de stadsdierentuin Artis varen. Vanuit de boot kan je nog net een aantal dieren spotten.

Wallenroute

Wellicht voor toeristen is dit het bekendste stukje van Nederland: de Wallen. Het is een unieke beleving om hier te varen, met name in de avonden wanneer niet alleen de grachten prachtig zijn verlicht. Het is er eigenlijk altijd druk, maar vanaf een sloepje kun je rustig door dit bijzondere deel van de stad varen.

Highlights van Amsterdam

Het varen door de grachten van Amsterdam is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. Hieronder vind je een aantal mooie plekken die je zeker niet mag missen tijdens het varen.

Brouwersgracht

Begin van de 17de eeuw werd vanaf deze gracht de Amsterdamse grachtengordel in zuidelijke richting gegraven. De Brouwersgracht dankt haar naam aan de vele brouwerijen die aan deze gracht lagen.

Anne Frank huis

Het huis waar Anne Frank en haar joodse familie hebben ondergedoken tijdens de 2de wereldoorlog. Anne Frank is wereldberoemd geworden door het dagboek dat zij heeft geschreven tijdens de oorlog.

Westerkerk

De Westerkerk is in  renaissancestijl gebouwd en werd in de 17de eeuw in gebruik genomen. De iconische kerktoren aan de rand van de Amsterdamse Jordaan, kijkt uit over de Prinsengracht.

Rijksmuseum

Het grootste en belangrijkste museum van Nederland met kunst en geschiedenis van de middeleeuwen tot Mondriaan. Het museum is ook het huis van het meesterwerk van Rembrandt van Rijn; de Nachtwacht.

Heineken Brouwerij

De Heineken Brouwerij ontstond op 15 februari 1863 toen Gerard Adriaan Heineken brouwerij ‘De Hooiberg’ kocht. In 1873 werd de naam gewijzigd in Heineken’s Bierbrouwerij Maatschappij.

Koninklijk Theater Carré

Circusdirecteur Oscar Carré opende in 1887 de deuren van het majestueuze theater aan de Amstel. Alleen de grootste artiesten mogen optreden in dit theater wat de Koninklijke status heeft.

Hermitage

Het gebouw heeft 324 jaar lang dienst gedaan als tehuis voor ouderen, maar wordt nu gebruikt voor exposities. De Amsterdamse Hermitage is een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg.

Artis

Het nationale instituut Natura Artis Magistra: “de natuur is de leermeesteres van de kunst”  opgericht in 1838 is de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Amsterdamse Plantagebuurt.

Scheepsvaartmuseum

Gespecialiseerd museum in de maritieme geschiedenis van Nederland, gevestigd in het gebouw van het voormalige ’s Lands Zeemagazijn en bevat de op één na grootste maritieme collectie ter wereld.

NEMO

Science Center NEMO is een technologie museum voor kinderen. Het kopergroene gebouw is gebouwd op de fundamenten van de IJ-tunnel en is gelegen aan het Oosterdok.

Centraal Station

Het Centraal Station is gebouwd tussen 1881 en 1889 naar ontwerp van P.J.H. Cuypers. Dit was ook de architect die het Rijksmuseum heeft ontworpen, vandaar dat de gebouwen op elkaar lijken.

Wallen

De bekendste rosse buurt ter wereld die te vinden is in het oudste deel van Amsterdam. Het is een toeristische trekpleister waar nog steeds raamprostitutie wordt bedreven.

Laatste nieuws in Amsterdam

Herfst in Nederland

De herfst is nu dan echt gearriveerd, na een zomerse september kunnen we gaan genieten van de mooie najaarstaferelen   Ook nu (misschien wel juist nu) is het heerlijk om te gaan varen. Het is een stuk rustiger op de het water en in de stad, en de bomen hebben hun mooie herfstkleuren. Met een kleedje en een lekkere trui is het ook zeker niet koud. Dus reserveer een sloep en geniet van de herfst!
Lees verder

Feeling hot hot hot!

Zomaar een cadeautje: Zomer in september!   Zeiden we de vorige keer dat het de laatste keer zou zijn om te genieten van het zonnetje op het water, blijkt dit gelukkig niet het geval te zijn! Dus neem nog een extra dagje vrij, skip dat saaie college voor deze ene keer of ga juist lekker in de avond genieten van deze verrassing in september. Veel plezier op het water!
Lees verder

Prinsengrachtconcert 2016

Zaterdag 20 augustus heeft het Prinsengrachtconcert weer plaatsgevonden, misschien wel het meest bijzondere klassieke muziek concert van Nederland. Midden op de Prinsengracht wordt een podium in het water geplaatst waar elk jaar een andere solist centraal staat. Dit jaar was het Ann Hallenberg uit zweden. Het concert is voor iedereen toegankelijk en wat het zo uniek maakt is dat je ook met je boot naar het concert kunt komen. Verder staat de kade vol met mensen en hangen ze zelfs uit de…
Lees verder

Filmpje!

Proef het Sloepdelen sfeertje

Huur een boot en beleef een mooie dag in Amsterdam

Een dag zelf in een boot varen door Amsterdam in het gezelschap van vrienden, collega’s of familie is een unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen door de authentieke Amsterdamse grachten. De steiger van Sloepdelen sloepverhuur aan de Nassaukade 69 is centraal gelegen in Amsterdam en eenvoudig te bereiken. In Amsterdam kunt u het hele jaar door varen dus reserveer direct een eigen bootje.

Opstapplaats in Amsterdam

De boten van Sloepdelen botenverhuur liggen aan de Nassaukade in Amsterdam, tegenover nummer 69. Je stapt hier op na het reserveren van de sloep.

Vragen over een bootje huren in Amsterdam

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de ‘veel gestelde vragen‘ of neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen
SloepdelenHeaders (1 of 1)